• Geniet van de omgeving & het plezier wat
  Bloemendaal en Zandvoort te bieden hebben.

  Camping Bloemendaal - Bloemendaal aan Zee

Omgeving en activiteiten Bloemendaal & Zandvoort

Kamperen nabij het Nationaal Park Zuid Kennemerland

Wij bieden u deze unieke ervaring voor ultieme ontspanning in de natuur.

Een dagje strand

Op nog geen 10 minuten lopen van onze camping bevind zich het strand. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon of plaatsnemen in een van de vele gezellige strandtenten aan de strandboulevard. Het strand is gemakkelijk met de fiets of lopend te bereiken. Bij het strand zijn ook parkeerplaatsen daarvoor dient betaald te worden

Natuurgebied de Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vanaf de camping kijkt u direct op Natuurgebied de Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Met zijn uitgestrekte duinen en levendige flora en fauna is dit natuurgebied de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. In dit natuur gebeid vindt u diverse wandelroutes en spectaculaire uitzichtpunten.

Het Nationale park is gratis toegankelijk, alleen voor de auto dient te worden betaald. In het park kun je heerlijk wandelen of fietsen. Ook ligt er een duinmeer waar je kunt recreëren. De hoofd ingang van het Nationaal park ligt op 2 kilometer van onze camping.

Culturele activiteiten

Ook op het gebied van culturele activiteiten is er vol op veel te beleven. Zo bent u al op 7 kilometer afstand in het centrum van Haarlem, de hoofdstad van Noord Holland. Hier kunt u vele historische bezienswaardigheden kunt bekijken, musea kunt bezoeken of kunt rondwandelen en kan winkelen in de middeleeuwse straatjes van deze gezellige provinciestad.

Dagje Zandvoort

Een andere bekende badplaats is Zandvoort. Deze nabijgelegen badplaats ligt ook op 7 kilometer van de camping.

 Uitgaan en dineren

Naast de vele activiteiten en recreatie biedt onze omgeving een breed keuze aan uitgaan en eetgelegenheden. Zo bieden de strandtenten een heerlijke plek aan om te eten aan het strand, waar u heerlijk kunt natafelen bij een ondergaande zon. Of wat dacht u om de gezellige restaurantjes en terrasjes te ontdekken in Haarlem of Zandvoort.

Circuit Park Zandvoort

Ook voor de auto liefhebber is onze omgeving de ideale plek in de zomermaanden. Met in de nabijheid Circuit Park Zandvoort vinden hier elke week wel activiteiten plaats waaronder de DTM races, GT3 supercars en motor races.

RSS Activiteiten

 • Zandvoort 500 24 november 2018
  De Zandvoort 500 vormt de start van het winterseizoen en daarmee ook een nieuwe editie van het Winter Endurance Kampioenschap. Het bericht Zandvoort 500 verscheen eerst op VVV Zandvoort.
 • Intocht van Sinterklaas 18 november 2018
  Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Het is gelukkig weer zover: Sinterklaas maakt vandaag zijn intocht in Zandvoort aan Zee! Het bericht Intocht van Sinterklaas verscheen eerst op VVV Zandvoort.
 • Korendag 6 oktober 2018
  Korendag Zandvoort 2018/Disco   De Korendag Zandvoort wordt voor de 12e keer georganiseerd en zoals altijd hebben wij een thema en dit keer is het thema “DISCO”. Disco was DE muziek van de jaren ’70 en begin jaren 80. Het is ontstaan in de verenigde staten. Disco is een mix van soul & funk. Het werd in de jaren […]
 • Finaleraces 6 oktober 2018
  Beleef de spannende finale van het raceseizoen, waar de kampioenen gekroond zullen worden en volop gestreden wordt om de laatste punten. Ook de nieuwe internationale GT4 Central Europe Series zal de beslissende finaleraces op Zandvoort rijden. Bereid je voor op een mooie seizoensafsluiting met formulewagens, youngtimers, toerwagens en GT’s! Het bericht Finaleraces verscheen eerst op […]
 • Open asieldag 30 september 2018
  Op deze dag is er van alles te beleven: er zijn diverse demo’s, rondleidingen en een workshop van de dierenarts. Onze asielhonden lopen op de catwalk en er is een ‘meet & greet’ op een losloopveld. De kinderen kunnen een speurtocht doen of als dier geschminkt worden. Ook is er een springkussen en mag je […]
Camping Bloemendaal - Bloemendaal aan Zee

Impressie van de omgeving

Even helemaal uitwaaien