• Geniet van de omgeving & het plezier wat
  Bloemendaal en Zandvoort te bieden hebben.

Omgeving en activiteiten Bloemendaal & Zandvoort

Kamperen nabij het Nationaal Park Zuid Kennemerland

Wij bieden u deze unieke ervaring voor ultieme ontspanning in de natuur.

Een dagje strand

Op nog geen 10 minuten lopen van onze camping bevind zich het strand. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon of plaatsnemen in een van de vele gezellige strandtenten aan de strandboulevard. Het strand is gemakkelijk met de fiets of lopend te bereiken. Bij het strand zijn ook parkeerplaatsen daarvoor dient betaald te worden

Natuurgebied de Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vanaf de camping kijkt u direct op Natuurgebied de Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Met zijn uitgestrekte duinen en levendige flora en fauna is dit natuurgebied de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. In dit natuur gebeid vindt u diverse wandelroutes en spectaculaire uitzichtpunten.

Het Nationale park is gratis toegankelijk, alleen voor de auto dient te worden betaald. In het park kun je heerlijk wandelen of fietsen. Ook ligt er een duinmeer waar je kunt recreëren. De hoofd ingang van het Nationaal park ligt op 2 kilometer van onze camping.

Culturele activiteiten

Ook op het gebied van culturele activiteiten is er vol op veel te beleven. Zo bent u al op 7 kilometer afstand in het centrum van Haarlem, de hoofdstad van Noord Holland. Hier kunt u vele historische bezienswaardigheden kunt bekijken, musea kunt bezoeken of kunt rondwandelen en kan winkelen in de middeleeuwse straatjes van deze gezellige provinciestad.

Dagje Zandvoort

Een andere bekende badplaats is Zandvoort. Deze nabijgelegen badplaats ligt ook op 7 kilometer van de camping.

 Uitgaan en dineren

Naast de vele activiteiten en recreatie biedt onze omgeving een breed keuze aan uitgaan en eetgelegenheden. Zo bieden de strandtenten een heerlijke plek aan om te eten aan het strand, waar u heerlijk kunt natafelen bij een ondergaande zon. Of wat dacht u om de gezellige restaurantjes en terrasjes te ontdekken in Haarlem of Zandvoort.

Circuit Park Zandvoort

Ook voor de auto liefhebber is onze omgeving de ideale plek in de zomermaanden. Met in de nabijheid Circuit Park Zandvoort vinden hier elke week wel activiteiten plaats waaronder de DTM races, GT3 supercars en motor races.

RSS Activiteiten

 • VillaVibes Beach Festival (single festival, 25+) 3 augustus 2019
  Op zaterdag 3 augustus gaat het gebeuren. Het VillaVibes Beach Festival. Het grootste en leukste single festival van Nederland. Hier geniet je samen met duizend feestende vrijgezellen van het ultieme festival sfeertje, de heerlijke muziek en natuurlijk de gezelligheid met elkaar. Dit jaar zijn er weer 2 area’s met DJ’s waar je kunt dansen tot […]
 • Live jam sessions @ Far Out 2 augustus 2019
  Enjoy a live jam session with a good diner @beachclubfarout Agenda: 24 mei – Franklin Brown & Band 7 juni – Jared Grant & Band 5 juli – Tres Tranquilos 19 juli – Denny Braaf & Band 2 aug – Eveline Leijdekkers & Band 30 aug – Coming soon 13 sept – Coming soon Free […]
 • Ibiza & Hippie weekmarkt 2 augustus 2019
  De Ibiza-markt ON TOUR is geïnspireerd op de hippie markten van het eiland Ibiza. Door het organiseren van de Ibiza markten op het Badhuisplein, brengt Hip & Happy events het Ibizagevoel naar Zandvoort aan Zee! Het bericht Ibiza & Hippie weekmarkt verscheen eerst op VVV Zandvoort.
 • Pride at the Beach 29 juli 2019
  We gaan het feestje van vorig jaar nog eens even dubbel en dwars over doen! Met feesten, een foto expositie en natuurlijk een Pride at the Beach Parade doet de Gay Pride Amsterdam van 29-31 juli 2019 ook weer hét strand van Amsterdam aan. Kijk hier voor meer informatie en het programma Het bericht Pride […]
 • Ibiza & Hippie weekmarkt 26 juli 2019
  De Ibiza-markt ON TOUR is geïnspireerd op de hippie markten van het eiland Ibiza. Door het organiseren van de Ibiza markten op het Badhuisplein, brengt Hip & Happy events het Ibizagevoel naar Zandvoort aan Zee! Het bericht Ibiza & Hippie weekmarkt verscheen eerst op VVV Zandvoort.
Camping Bloemendaal - Bloemendaal aan Zee

Impressie van de omgeving

Even helemaal uitwaaien