Over Camping Bloemendaal

Reserveren is alleen mogelijk voor caravan en/of camper plaatsen.

Camping Bloemendaal is een fijne camping en ligt op 10 minuten lopen van het Bloemendaals strand. Camping Bloemendaal heeft veel plaatsen met schelpen als natuurlijke ondergrond.

Voor de gasten die de camping met een camper of caravan bezoeken zijn er plaatsen op het gras of een verharde ondergrond van schelpen. De bezoekers die met een camper of caravan komen kunnen gebruik maken van een elektra-aansluiting (6 ampère /1200 watt).

Op camping Bloemendaal zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. Ook is er op de camping een kleine campingwinkel aanwezig waar levensmiddelen verkocht worden zoals zuivelproducten en vers brood. Ook is er de mogelijkheid tot het invriezen van uw koelelementen.

Onze doelgroep zijn de 50 plussers die een paar dagen in dit schitterende gebied willen doorbrengen. Daarnaast is onze camping uitermate geschikt voor campers en caravans. Ook is de camping geschikt voor de jeugdige toerist. Omdat wij een rustige camping nastreven, is er wel een minimum leeftijd voor alleen reizende jongeren. Deze is 21 jaar. Groepen jongeren worden niet toegestaan. Het is helaas niet mogelijk om honden mee te brengen op de camping.

Wij bieden u alle basisvoorzieningen zoals een kampeerplek op een van onze velden, een schone sanitaire ruimte en de rust waar u naar op zoek bent. Daarnaast beschikt onze camping over een kleine campingwinkel en een fietsen verhuur.

Camping Bloemendaal – plattegrond

Onze camping is de unieke combinatie tussen
kamperen in de duinen & dichtbij het strand en de stad Haarlem

Call Now Button