• Geniet van de omgeving & het plezier wat
    Bloemendaal en Zandvoort te bieden hebben.

    Camping Bloemendaal - Bloemendaal aan Zee

Mogelijkheden op camping Bloemendaal

Reserveren is alleen mogelijk voor caravan en/of camper plaatsen.

Camping Bloemendaal is een fijne camping en ligt op 10 minuten lopen van het Bloemendaals strand. Door zijn ligging heeft camping Bloemendaal veel plaatsen met zand als natuurlijke ondergrond. De gasten die met een tent komen maken gebruik hiervan. Voor de gasten die de camping met een camper of caravan bezoeken zijn er plaatsen op het gras of een verharde ondergrond van schelpen of houtsnippers. De bezoekers die met een camper of caravan komen kunnen gebruik maken van een elektra-aansluiting ( 6 ampère /1200 watt).

Op camping Bloemendaal zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. Tevens is er op de camping een kleine kampwinkel aanwezig waar levensmiddelen verkocht worden zoals zuivelproducten en vers brood. Verder kunnen hier Camping Gaz artikelen aangeschaft worden, en is er de mogelijkheid tot het invriezen van uw koelelementen.

Hoewel onze doelgroep de 50 plusser is, die een paar dagen in dit schitterende gebied wil doorbrengen. Wordt de “jeugdige” toerist die in een tent wil overnachten, ook niet vergeten. Omdat wij een rustige camping nastreven, is er wel een minimum leeftijd voor alleen reizende jongeren. Deze is 18 jaar. Groepen jongeren worden niet toegestaan. Het is helaas ook niet mogelijk om honden mee te brengen op de camping.

Wij bieden u alle basisvoorzieningen zoals een kampeerplek op een van onze velden, een schone sanitaire ruimte en de rust waar u naar op zoek bent. Daarnaast beschikt onze camping over een kleine campingwinkel en een fietsen verhuur.

Camping Bloemendaal – plattegrond

Ga met je vinger of muis over de kaart en ontdek wat wij te bieden hebben.

Sanitair

Onze camping zijn de sanitaire faciliteiten in een gebouw samengebracht .

Het douchegebruik is tegen betaling (€ 1.00).

Hier bestaat ook de mogelijkheid tot het doen van de afwas met warm water.

Receptie

Bij de receptie kunt u al uw vragen kwijt. U vindt er informatie en folders van musea en bezienswaardigheden in de omgeving.

Tevens zijn er verschillende kaarten van de omgeving te koop.

Er is een vriezer in de kampeer winkel om uw koelelementen in te vriezen.

En ook voor het huren van een fiets kunt u bij ons terecht.

Kampeer winkel

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de toko, waar levensmiddelen verkocht worden zoals zuivelproducten en brood.

Tevens kunt u in de winkel diverse kampeerartikelen kopen en kunnen hier Camping Gaz artikelen gekocht worden, en is er de mogelijkheid tot het invriezen van uw koelelementen.

Impressie van de omgeving

Even helemaal uitwaaien