15 min. rijden van Haarlem | 15 min. lopen van het strand | Midden in de Kennemerduinen

Veelgestelde vragen

Wij verzoeken je om rust en stilte tussen 22.00 ’s avonds en 08.00 ’s morgens. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten van een heerlijke nachtrust kunnen genieten.

Nee helaas. Die hebben wij niet.

Nee helaas. Wij beschikken niet over een wasmachine voor onze campinggasten.

Bij ons kun je tegen betaling extra douche munten kopen bij de receptie. Deze kosten €1,00 per stuk.

Wij sturen geen automatisch bericht als wij je geld hebben ontvangen.

Heb je een reservering bij ons en wil je deze (wegens omstandigheden) annuleren? Bij annuleringen hanteren wij de RECRON voorwaarden. Het annuleren van een reservering is niet kosteloos, de tarieven zijn afhankelijk van het moment dat je annuleert ten aanzien van de aankomstdatum. Wil je weten welke annuleringskosten je kunt verwachten dan kun je dit vinden in de voorwaarden. Wil je zeker annuleren, dan kun je dit per mail (schriftelijk, niet telefonisch) bij ons aangeven via: info@campingbloemendaal.nl. Als je jouw reservering verkort valt dit onder de Recron-Voorwaarden. In alle gevallen adviseren wij je een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten.

Camping Bloemendaal ligt op een steenworp afstand van het Bloemendaalse strand. Vanaf de camping zijn er verschillende manieren om op het strand te komen. De makkelijkste manier is om de Zeeweg te nemen. Vanaf hier ben je binnen een kwartier op het strand van Bloemendaal.

Vanaf de camping kun je direct het prachtige natuurgebied van de Kennemerduinen in om te wandelen en/of te fietsen. In dit gedeelte heb je geen duinpas nodig om het gebied te verkennen. Op de plattegrond kun je zien vanaf waar je het Nationaal Park in kan. Aan de andere kant van de Zeeweg kun je ook het duingebied in. Meer informatie over de natuur, het bezoekerscentrum, wisenten en Schotse hooglanders vind je op de website van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Voor onze camping kun je inchecken vanaf 15.00 uur. Uitchecken geldt voor onze camping om 10:30 uur.

Wat vervelend dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen.  Je kunt het beste contact opnemen met de receptie. Dat kan door te chatten met een medewerker of telefonisch met: 023 5732178

Voor stroomstoringen zijn wij te bereiken via de Whatsapp.

Voor geluidsoverlast zijn wij te bereiken via de Whatsapp.

Wat gezellig dat er bezoek langskomt! We vragen geen bezoekerskosten en je hoeft je dagbezoek niet aan te melden. Tenzij ze blijven slapen. Komt je bezoek met de auto zorg dan dat je voor 18.00 een extra bezoekerspas koopt (op basis van beschikbaarheid).

Als je op bezoek komt bij kampeergasten of een bezoek wilt brengen aan het restaurant dan kun je bij de receptie een parkeerkaart kopen voor de hele dag. Kom je na 18:00 uur, dan hebben wij een avondkaart. Dan kun je tot 00:00 uur parkeren. Als je bij het restaurant €75,- of meer uitgeeft, dan kun je dit parkeerkaartje inwisselen bij het afrekenen en worden de parkeerkosten vergoed. Parkeren is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Mochten wij geen parkeerplek hebben dan is parkeren eventueel mogelijk bij Parnassia of aan de boulevard.

Camping Bloemendaal