Algemene voorwaarden

Op camping Bloemendaal zijn er huisregels die gehandhaafd moeten worden. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar het zin te maken.

Je bent van harte welkom met een camper, caravan of vouwwagen. Zolang het maar één kampeermiddel is. Afhankelijk van de plaats is het toegestaan nog een bijzet tentje te plaatsen. Dit gaat in overleg met ons.

Wij zijn een huisdiervrije camping. Dit is omdat wij ons bevinden in het Nationaal Park waar de wilde dieren worden beschermd. Deze ga je ook zeker tegenkomen bij ons. Vossen, konijnen, reeën, herten, konikpaarden en de Schotse hooglander. Ze komen zeker voorbij.

Barbecueën kan op gas of op elektriciteit. Barbecueën met kolen in de duinen is gevaarlijk en dus niet toegestaan.

De toegang tot het Nationaal Park de Kennemerduinen is gratis. Nachtwandelingen zijn in de natuurgebieden niet toegestaan. Toegang is uitsluitend tussen zonsopgang en zonsondergang op de wegen en paden. Overige toegangsvoorwaarden vind je bij de receptie of, voor de Kennemerduinen, bij de ingangen.

Op alle overeenkomsten van de Kennemer Duincampings zijn de Recron-voorwaarden van toepassing. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de manager.

Aankomst en vertrek

Heb je online jouw slagboomkaart ontvangen dan kan je meteen doorrijden naar de kampeerplaats. Ben je voor het eerst bij ons, kom dan langs de receptie. Wij vertellen je graag alles over je verblijf. Heb je een accommodatie bij ons geboekt, dan overhandigen wij graag de sleutel. Kom je kamperen? Dan kan je inchecken vanaf 14.00 uur. Onze accommodaties zijn om 15.00 gereed. De uitchecktijd is 11.00 uur.

Langer blijven

Wil je de hele dag nog van jouw kampeerplaats gebruik maken dan adviseren wij een dag langer te boeken. Anders kunnen we niet zeker zeggen dat je langer kunt blijven. Je kan hierover altijd op de dag van vertrek overleggen met de receptie of je wel langer kunt blijven. Aparte parkeermogelijkheden voor de camper, auto of caravan hebben we niet.

Auto en andere voertuigen

Per kampeerplaats krijg je een slagboomkaart voor de slagboom. Deze kaart is persoonlijk en kan per doorgang slechts eenmaal gebruikt worden. De kaart kan dus niet doorgegeven worden aan een volgende auto. Op 1 slagboomkaart heb je slechts 1 auto tegelijkertijd toegang tot de camping! Op het kampeerterrein geldt een snelheidsbeperking van 10 km/u (dit geldt voor elk gemotoriseerd voertuig).

Hygiëne

Huisvuil dient in dichtgebonden zakken in de containers te worden deponeert. Er zijn bovendien aparte afvalbakken voor papier, glas, batterijen en grofvuil. De camping heeft geen beschikking over rioolaansluiting op de kampeerplaatsen. Toiletemmers mogen alleen geleegd worden op de daarvoor bestemde plekken in elk badhuis.

Kampeerplaatsen

Per kampeerplaats mogen maximaal 4 personen overnachten. Het is niet toegestaan zonder toestemming van de beheerder een andere plaats te bezetten dan welke bij de receptie is toegewezen. Familieleden die gebruik willen maken van uw kampeermiddel moeten zich bij aankomst laten registreren in een nachtregister tegen een vergoeding. Bij vertrek dient de kampeerplaats schoon achtergelaten te worden.

(Dag)bezoek

Indien je bezoek ontvangt dient deze zich te melden op de receptie. Tegen betaling, indien beschikbaarheid, kan er een parkeerkaart gekocht worden. De bezoeker kan parkeren op het desbetreffende parkeerterrein.

Overige kampeerregels

Kamperen bij ons is mogelijk vanaf 21 jaar. De rust op het terrein dient gerespecteerd te worden. Je hebt jouw radio/tv voor je eigen gebruik meegenomen. Zorg ervoor dat je medekampeerders er geen last van hebben. Na 22.00 uur is het niet toegestaan onnodig geluid op de camping te maken. Het veroorzaken van overlast als gevolg van overmatig drankgebruik en/of het gebruik van stimulerende of verdovende middelen kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben. Het gebruik van een Drone op de camping is niet toegestaan.

Huisdieren

We zijn in een mooie beschermd natuurgebied en een huisdiervije camping.
Daardoor kan je bij ons geen hond, kat of andere dieren meenemen.

Waar wacht u nog op?

Boek hier uw plekje op onze camping